Skip to content

Kinder Service Hotel

BSO KSH Kidsclub de Buskes

KSH Kidsclub de Buskes is een gezellige buitenschoolse opvang (BSO) die zich bevindt in Rotterdam Zevenkamp. Deze BSO is gevestigd in de Ds.J.J.Buskesschool, maar vangt ook kinderen op van verschillende scholen in de buurt, zoals de basisschool De Vliedberg, basisschool De Waterlelie en basisschool het Spectrum.

Basisgroepen

Op de Kidsclub hebben wij 4 basisgroepen. Deze basisgroepen zijn op leeftijd ingedeeld, zodat kinderen altijd met leeftijdgenoten activiteiten kunnen ondernemen.

De kinderen starten de middag altijd in hun eigen basisgroep met een eetmoment. Daarna kunnen zij deelnemen aan activiteiten en workshops.

Activiteiten en uitstapjes

Bij KSH Kidsclub de Buskes staat het activiteitenaanbod centraal. Hiervoor zijn verschillende ruimtes beschikbaar. Het activiteitenprogramma bestaat uit losstaande activiteiten en workshops. U kunt hierbij denken aan de volgende workshops: voetbal, mozaïek, figuurzagen, koken, dans, enz.. Daarnaast werken wij met verschillende thema’s, die aansluiten bij de kinderen. Tevens gaan wij elke vakantie minimaal één keer per week op uitstapje. Hiervoor vragen wij geen extra bijdrage. Uitstapje waar u aan kunt denken zijn: Maritiemmuseum, Ontdekhoek, Diergaarde Blijdorp, kinderboerderijen, skiën, Sealife, speeltuinen, bowlen, bioscoop, enz..

Kinderraad

Wij horen graag de mening van kinderen. KSH Kidsclub de Buskes heeft een kinderraad. In de kinderraad zitten kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar die mee willen denken met het reilen en zeilen van de Kidsclub, hierbij kunt u denken aan: ideeën voor uitstapjes, voorstellen voor maaltijden en aanbod activiteiten.

Buitenspelen

Wij spelen dagelijks buiten en hebben hier ook veel mogelijkheden voor. Aan onze locatie zitten twee afgesloten pleinen vast. Daarnaast hebben we de beschikbaarheid over een grasveld.

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding kunt u contact opnemen met de vestiging. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-220 79 18 of per mail buskes@kinderservicehotels.nl. U kunt ook bezoek brengen aan onze website: www.kinderservicehotels.nl

Back To Top