Skip to content

KSH Kidsclub de Buskes is een gezellige buitenschoolse opvang (BSO) die zich bevindt in Rotterdam Zevenkamp. Deze BSO is gevestigd in de Ds.J.J.Buskesschool, samen vormen wij Kindcentrum de Buskes.Maar ook kinderen van buitenaf zijn welkom op Kidsclub de Buskes

 

Basisgroepen

Op de Kidsclub hebben wij 3 basisgroepen. Deze basisgroepen zijn op leeftijd ingedeeld, zodat kinderen altijd met leeftijdgenoten activiteiten kunnen ondernemen. In de ochtend worden de kinderen tijdens de VSO naar hun klas gebracht.

De kinderen starten de middag altijd in hun eigen basisgroep met een eetmoment. Daarna kunnen zij deelnemen aan activiteiten en workshops.

 

Activiteiten en uitstapjes

Bij KSH Kidsclub de Buskes staat het activiteitenaanbod centraal. Hiervoor zijn verschillende ruimtes beschikbaar. Het activiteitenprogramma bestaat uit losstaande activiteiten en workshops. U kunt hierbij denken aan de volgende workshops: voetbal, mozaïek, figuurzagen, koken, dans, enz..Daarnaast werken wij met verschillende thema’s, die aansluiten bij de kinderen. Tevens gaan wij elke vakantie minimaal één keer per week op uitstapje. Hiervoor vragen wij geen extra bijdrage. Uitstapje waar u aan kunt denken zijn: Maritiemmuseum, Ontdekhoek, Diergaarde Blijdorp, kinderboerderijen, skiën, Sealife, speeltuinen, bowlen, bioscoop, Plaswijckpark enz..

 

Kinderraad

Wij horen graag de mening van kinderen. KSH Kidsclub de Buskes heeft een kinderraad. In de kinderraad zitten kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar die mee willen denken met het reilen en zeilen van de Kidsclub, hierbij kunt u denken aan: ideeën voor uitstapjes, voorstellen voor maaltijden en aanbod activiteiten.

 

Buitenspelen

Wij spelen dagelijks buiten en hebben hier ook veel mogelijkheden voor. Aan onze locatie zitten twee afgesloten pleinen vast. Daarnaast hebben we de beschikbaarheid over een grasveld en speeltuin.

Back To Top